بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت: یکی از دغدغه های اصلی در حوزه تهران، عدم ارتباط مؤثر بخش خصوصی با حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و برای حل این مشکل، پیشنهاد داده ایم سه نهاد جدید با عناوین خانه صنایع دستی تهران، خانه میراث تهران و خانه گردشگری تهران تأسیس شود.
به گزارش خبرنگار ایکنا، علی طلوعی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران در نشست خبری که صبح چهارشنبه 17 اردیبهشت ماه با حضور معاونان گردشگری، صنایع دستی، میراث فرهنگی، توسعه مدیریت، سرمایه گذاری و تأمین منابع و فرمانده یگان حفاظت میراث استان تهران برگزار شد، با اشاره به برنامه های میراث فرهنگی در سال جاری گفت: چند اتفاق مهم رخ داد که بزرگ ترین افطاری را در ماه مبارک رمضان و همچنین در ایام نوروز برگزار کردیم.
طلوعی بیان کرد: تلاقی دو مناسبت نوروز و رمضان، که تلاقی مبارکی بود، باعث شد محتوای کار و برنامه ها به ویژه در تحویل سال نو متفاوت باشد. همچنین برگزاری باشکوه مراسم لیالی قدر، برنامه های تهران گردی و شهرستان گردی با طراحی بسیار خوبی انجام شد. 110 ایستگاه نوروزی در تهران ایجاد و تهران به مقصد جذاب گردشگری تبدیل شد. بر اساس آمار ستاد اجرایی، رتبه سوم کشور را در تعداد مسافران نوروزی کسب کردیم و رتبه چهارم را در میزان اقامت مسافران داشتیم.
وی افزود: برای اولین بار برنامه راهبردی پنج ساله اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران را تدوین کردیم. براساس این برنامه، برش های سالانه ای تعریف کردیم؛ یعنی یک برنامه پنج ساله با برش های یک ساله که اکنون آماده است و فقط منتظر تصویب نهایی است که تا پایان اردیبهشت ماه ابلاغ خواهد شد. این برنامه، مبنای گام های بعدی میراث فرهنگی استان تهران خواهد بود.
طلوعی ادامه داد: در بحث عملیاتی، به این نتیجه رسیده ام که با دو مشکل اساسی مدیریت تصویر تهران در حوزه روایتگری و انجام نشده صحیح روایت تهران مواجه هستیم. همانطور که مقام معظم رهبری نیز تأکید کرده اند، در مورد تهران کمتر صحبت می شود، در حالی که تهران باید نماد بسیاری از خصوصیات ملت ایران باشد. خصوصیاتی مانند شجاعت، استقلال طلبی و دشمن ستیزی که در جریان انقلاب و حوادث مربوط به آن نمایان شد. اگر بخواهیم این ویژگی ها را در یکجا به صورت متمرکز و مستند بررسی کنیم، باید تهران را مطالعه کنیم. در تمام رویداد های مهم و مبارزات سیاسی تاریخ ایران در 150 سال اخیر، نماد این رویداد ها مردم تهران بوده اند و تهران همیشه پیشرو و پیشگام بوده است؛ بنابراین باید شناسنامه و کارنامه این شهر را تنظیم و درک کرد.
وی با بیان اینکه روی مزیت های تهران متمرکز هستیم، گفت: مهم ترین موضوعات کشور در تهران متمرکز است، بیش از سه هزار اثر تاریخی در تهران وجود دارد، بیشترین موزه های کشور (112 موزه) در تهران قرار دارد، 12 هکتار بافت تاریخی ثبت شده در تهران وجود دارد، بیش از 50 درصد شرکت های مسافرتی کشور (بیش از 2 هزار شرکت) در تهران فعال هستند، تهران زیرساخت های مناسب در شبکه حمل ونقل ریلی، هوایی و جاده ای دارد، مهم ترین راه های ارتباطی شمال به جنوب و شرق به غرب از تهران می گذرد، پایتخت رویداد های سیاسی و بین المللی است، کانون جشنواره های هنری، سینمایی و تجسمی کشور در تهران بوده و بزرگ ترین نمایشگاه ها و رویداد های ورزشی در این شهر برگزار می شود. بیشترین استارت آپ های گردشگری در تهران فعال هستند، مهم ترین مراکز آکادمیک و آموزشی کشور در تهران قرار دارد، پیشرفته ترین مراکز پزشکی و بیشترین تخت های بیمارستانی کشور در تهران است، یک سوم درآمد های مالیاتی کشور از تهران تأمین می شود، بیشترین سپرده های بانکی، متعلق به مردم تهران است و متوسط درآمد و هزینه خانوار در تهران بالاتر از سایر نقاط کشور است. این آمار و داده ها نشان می دهد که تهران مزیت های رقابتی فراوانی دارد. از این رو در برنامه ریزی های اخیر، روی این مزیت ها تمرکز کرده ایم.
طلوعی بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه، سعی کرده ایم براساس اسناد بالادستی و مزیت های رقابتی تهران، چند برنامه کوتاه مدت و استراتژیک طراحی کنیم. یکی از این برنامه ها، مدیریت تصویر تهران است. باید تصویر فعلی تهران را با تصویری که باید باشد، هماهنگ کنیم. همچنین، روایت تهران نیاز به بازنگری دارد. تهران امروز، پایتختی است که گاهی بی محتوا به نظر می رسد. البته تمام این برنامه ها نیاز به همکاری فرابخشی دارد و نمی توانیم به تنهایی آن را پیش ببریم.
مدیرکل میراث فرهنگی بر تقویت تشکل ها تأکید کرد و گفت: یکی از دغدغه های اصلی در حوزه تهران، عدم ارتباط مؤثر بخش خصوصی با حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است. برای حل این مشکل، پیشنهاد داده ایم سه نهاد جدید با عناوین خانه صنایع دستی تهران، خانه میراث تهران و خانه گردشگری تهران تأسیس شود. درواقع هدف این است که این نهاد ها به عنوان پل ارتباطی بین اداره کل و بخش خصوصی عمل کنند، همچنین قصد داریم تصدی گری ها را به بخش خصوصی و جوامع مرتبط واگذار کنیم و فقط نقش سیاست گذاری و حمایتی داشته باشیم.
وی دیگر برنامه های میراث فرهنگی تهران را مورد اشاره قرار داد و افزود: احیای جایزه تهران در حوزه صنایع دستی، برگزاری هفته تهران به صورت جدی و استفاده از آن در دیپلماسی فرهنگی، طراحی مسیر های گردشگری جذاب مانند مسیر گردشگری قاجار، احیای زیست شبانه تهران با همکاری سایر دستگاه ها، برنامه تهران گردی برای مسئولان، سفرا و دیپلمات ها، جوانان و خانواده ها، برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری در گردشگری تهران، ساماندهی موزه های تهران و توسعه آنها، تمرکز بر شهرستان های استان تهران به جای تمرکز صرف بر شهر تهران و حفظ و احیای بافت تاریخی تهران، به ویژه در مناطق 12 و 6 و حریم منطقه 1 و 3 از جمله برنامه هایی است که به آنها خواهیم پرداخت.
طلوعی با اشاره به ایمن کردن بازار تهران تصریح کرد: به صورت هفتگی با شهرداری و آتش نشانی جلسات ایمنی برگزار می کنیم و از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه بررسی مشکلات برق، گاز، و چاه های جذبی و اجرای پروژه های ایمنی سازی با همکاری میراث فرهنگی است.
وی با تأکید بر تعادل بین حفظ میراث و حقوق مالکان گفت: ثبت آثار تاریخی گاهی به محدودیت هایی برای مالکان منجر می شود. هنر ما باید ایجاد فضایی باشد که میراث حفظ شود، مالکان متضرر نشوند و راه حل های جایگزین مانند تبدیل خانه های قدیمی به اقامتگاه های بوتیک (مثال موفق آلمان با 60 مورد مشابه) ارائه شود.
طلوعی در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره تعامل نامناسب شهرداری با میراث فرهنگی گفت: برخلاف تصورات رایج، شاهد تعاملات سازنده ای بین اداره کل میراث فرهنگی و شهرداری تهران بوده ام. به ویژه در مناسبت هایی مانند نوروز، جلسات مشترک مؤثری با معاون فرهنگی - اجتماعی شهرداری، شهرداران مناطق، و حوزه گردشگری شهرداری (به ویژه در منطقه عباس آباد) برگزار شده است. این واقعیت وجود دارد که به دلیل ساختار ویژه شهر تهران، توسعه گردشگری بدون همکاری شهرداری امکان پذیر نیست. با آگاهی از ضرورت گسترش تعاملات، با مسئولان شهرداری نشست های متعددی ترتیب داده ایم و تفاهمنامه ای جامع امضا کرده ایم، که به زودی منتشر خواهد شد. این همکاری ها شامل مواردی چون طراحی مسیر های جدید گردشگری در تهران، توسعه موضوعی گردشگری در پایتخت، مدیریت سفر به تهران و بهبود زیرساخت های مرتبط و ارائه طرح های اقامتی به شهرداری و رسیدن به تفاهم های عملیاتی است.
وی تصریح کرد: مأموریت اصلی ما سیاست گذاری، تسهیل گری و حمایت از پروژه ها و نه تصدی گری مستقیم است و این نگاه استراتژیک باعث می شود تا از موازی کاری جلوگیری شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگی و صنایع دستی استان تهران با اشاره به تعداد آثار ملی در کشورمان گفت: در جمهوری اسلامی ایران، از حدود یک میلیون اثر دارای استعداد ثبت، فقط 42 هزار اثر (معادل 4.2 درصد) به ثبت رسیده است. این آمار نشان دهنده ظرفیت عظیم میراثی کشور است که هنوز به طور کامل شناسایی و ثبت نشده است. همین الگو در تهران نیز صادق است. با وجود تمام برنامه ریزی ها، بودجه بندی ها و چالش های موجود، درصد کمی از آثار پایتخت به ثبت رسیده اند که این موضوع باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی در پایان تأکید کرد: مطالبه گری به تنهایی کافی نیست. ما به همراهی رسانه ها نیاز داریم تا بتوانیم در حوزه های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیشرفت کنیم. برنامه های ما (از جمله چشم انداز سه ساله) به زودی منتشر خواهد شد و از انتظار داریم نه تنها به عنوان ناظر، بلکه به عنوان همراه و حامی در کنار ما باشید. تجربه نشان داده هر جا رسانه ها پای کار آمده اند، مسائل با سرعت بیشتری حل شده اند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}